utorok 10. júla 2012

Prometheus



     
Je sci-fi dobrodružstvo, ktoré vás povedie viac ako dva roky cesty od Zeme na planétu s najväčšou pravdepodobnosťou života. Dvaja výskumníci našli v jaskyniach viacero malieb naznačujúcich jednu jedinú oblasť vo vesmíre. Zbalili kufre, zohnali posádku vesmírnej lodi Prometheus a vybrali sa na nekonečne dlhú cestu spoznať nášho stvoriteľa. A čo sa stane ďalej? To nechám na divákoch.
                                                                                                      

Postavy sú plné odhodlania ísť za pravdou, ale aj za niečím novým, nepoznaným. Veľa z nich skončí v rukách netvorov, o ktorých vôbec nevedia. Viac ako dvakrát som sa zľakol nečakaných javov i keď sa nejedná o horor. Ako príklad uvediem nafukovací balón, pri ktorom neviete kedy praskne.Grafika mohla byť lepšia, ale aj tak si zaslúži skromný potlesk. Počítačom vytvorené postavy mali niečo v sebe. Úplný opak som videl na planéte, ktorá mohla byť oživená pestrejšími farbami.

                                                                                                                              
Ak by ste v polovici filmu skúsili uhádnuť ako to celé skončí, tak by ste pohoreli. Nedopadlo by to dobre, pretože celý film skončí sám o sebe nečakane. Toto dielo sa oplatí pozrieť už len kvôli napínavému deju. Avšak je to sci-fi, ktoré nie je obľúbené medzi všetkými divákmi.


Moje hodnotenie
70 %

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára